Gyakran Ismételt Kérdések

A termékekről

Töltelék, sütés

Használat

Fizetés és szállítás

Szabad a Jutitubit/Jutiformát a mosogatógépbe rakni?

Igen, a Jutitubit és a Jutiformákat is tisztíthatod mosogatógépben illetve kézzel, mosogatószerrel vagy szappannal is.

Tárolható a Jutitubi/Jutiforma a fagyasztóban?

Igen, a Jutitubit és a Jutiformát is lehet használni a fagyasztóban is, csupán a tölteléktől függ. Jutitubinál figyelni kell, hogy a krém amivel megtöltöd továbbra is krémes állagú-e és jól használható-e a lefagyasztás és felengedés után.

Jutiformák esetén pedig nyáron nemcsak szabad, hanem kifezetten ajánljuk a fagyasztást – hiszen így készül a hűsítő kutyafagyi!

Milyen anyagból készült a Jutitubi/Jutiforma?

Termékeink BPA-mentes, élelmiszerbiztonságos szilikonból készültek.

 

Mekkora a tubus nyílása, ahol a tápot lehet beletölteni?

A Jutitubi nyílásának átmérője 2,2 cm. Ha megfelelő a töltelék konzisztenciája akkor egy kanálról csorgatva könnyen megtölthető a Jutitubi. Alternatívaként használhatsz egy habszákot is. Részletesebb információt az e-book 2. fejezetében, a  “Használati utasítás”-ban találsz.

Mekkora a Jutitubi?

6,5 cm széles és 11 cm hosszú.

 

Hogyan vehető le a tubus teteje?

A Jutitubi kupakja csavaros. Miután lecsavartad a kupakját, a fehér műanyag tartógyűrű egyszerűen leszedhető a szilikon tubusról. Így összesen három részre bontható a Jutitubi, ami megkönnyíti a tisztántartását.

Mosogatás után fehér foltok vannak a tubuson belül. Mi okozza, aggódnom kell emiatt?

Ha a mosogatás előtt rizzsel vagy krumplival töltötted meg a Jutitubit, akkor a belőlük kikerülő keményítőtől befehéredhet a szilikon tubus. Emiatt nem kell aggódni, kicsit alaposabb tisztítással lemosható, de anélkül is biztonságosan tovább használható.

Használat után elszíneződött a Jutitubi, mit tegyek?

Bizonyos élelmiszerektől, mint a répa vagy cékla hajlamos a szilikon az elszíneződésre, mint más műanyag is. Ez esetben nem kell aggódni, egy idő után kifakul a szín és újra áttetsző lesz a tubus. Ez semmiben nem gátolja a Jutitubi további használatát.

Jól szigetel a Jutitubi, nem folyik ki belőle a táp?

Igen, a Jutitubi jól szigetel. A kétrészes kupak pattintva van a tubushoz illesztve és az adagoló nyílása automatikusan visszahúzódik használat után, így a tubusban vákuum keletkezik, és nem folyik ki belőle a táp.

Mekkora adag jutalomfalat fér el a Jutitubiban?

A Jutitubi 90ml-es, ez kicsivel kevesebb, mint amekkora folyékony folyadékot felvihetsz egy repülőgépre. 

Mennyi jutalomfalatot lehet készíteni a Jutiformákkal?

Ez teljes mértékben attól függ, melyik Jutiformát választod.

Az egyes formáknál, főleg a nagyobb kiszerelésűeknél feltűntettük, hogy egyszerre hány darab jutifali készíthető vele.

A félgömb Jutiformánál, L méret esetén 140, S méret esetén pedig 468 darab falatot jelent.

Az apró szív Jutiformával 150 db szívecskét, az apró csont formával pedig 108 db cuki finomságot süthetsz.

És ne feledd: a Jutiformák nemcsak sütéshez, hanem fagyasztáshoz is kiválóak, úgyhogy jó, meleg időben indulhat a kutyafagyi készítés!

Mennyi ideig lehet a Jutitubiban a tápot tárolni?

Annyi ideig ameddig a tápnak jó a szavatossága. Mivel a kupak jól szigetel és az adagoló nyílás által vákumosan zár, a benne lévő élelmiszer kellő minőségben van tárolva. A hűtőben max. 2-3 napig, a mélyhűtőben pedig max. 3 hónapig ajánlott a táp tárolása.

Nehezen tudom kinyomni a tápot / túlságosan folyik a táp belőle. Mit csináljak?

Konzisztencia, konzisztencia, konzisztencia! Ha túl száraz, sűrű a krém, vizezd fel egy kicsit. Ha pedig túl folyós, akkor rakj bele többet az eredeti anyagból. A tökéletes állag olyan, mint egy paszta, ami pudinghoz, besamel mártáshoz hasonló.

Lehet nyers hozzávalót, illetve nyers húst is rakni a Jutitubiba?

Bármilyen ételt illetve tápot lehet a Jutitubiba rakni. A megfelelö használat érdekében viszont ügyelni kell a táp konzisztenciájára. Ha túl sűrű vagy darabos akkor fennakad és nehezen vagy egyáltalán nem kinyomható a táp. Emelett ügyelj a helyes tárolásra, szükség esetén tárolhatod a Jutitubit a hűtőben is.

Minden kutyának be fog válni a Jutitubi?

Egy kutyát egy dologra ezerféleképpen lehet megtanítani – ez egy lehetőség közülük.

 

A kutyám harapdálja a Jutitubit, mit csináljak?

Ennek többféle oka lehet.

  1. A Jutitubiban lévő táp túl sűrű, így nehezen jut a kutyád a jutalomhoz és elkezdheti harapdálni. Próbáld meg kicsit higítani a tápot. 
  2. A kutyád túlságosan motivált, hogy a táphoz jusson. Ekkor érdemes a kutyádat megtanítani, hogy ne harapdálja a Jutitubit. Bővebb információt ehhez az e-book 2. fejezetében, a “Használati utasítások”-ban találsz.

 

Lehet a Jutitubit szájkosárral is használni?

Igen, lehet. A Jutitubi kifejezetten alkalmas arra, hogy kutyádat hozzászoktasd a szájkosárhoz!

Kutyám szétharapta a Jutitubi kupakját és lenyelt belőle egy darabot.

Mindenféleképpen ajánljuk, hogy ilyen esetben menj el kutyáddal az állatorvoshoz és konzultálj vele! Ez esetben ugyanaz a procedúrára lehet számítani, mint bármilyen más műanyag tárgy lenyelésekor. Annak érdekében, hogy ezt elkerüld, figyeld meg, hogy reagál a kutyád a Jutitubi első használatánál, és ha hajlamos annak harapdálására, tanítsd meg neki, hogy ezt nem szabad. Erről részletesebben az e-book 2. fejezetében, a  “Használati utasítások”-ban olvashatsz.

Kutyám fél a Jutitubitól, mit tegyek?

Figyelj oda, hogy az első használatnál ne legyen negatív élménye a kutyádnak a Jutitubival. Ha esetleg túl híg a táp benne és véletlenül lefröcskölöd vele a kutyádat, lehet, hogy félni fog tőle. Ilyen esetben próbáld meg türelmesen és óvatosan újra hozzászoktatni kutyádat a Jutitubihoz. 

Használhatom a Jutitubit a cicámmal is?

Ha a cicádnak való eledellel töltöd meg a Jutitubit, akkor természetesen használhatod a cicáddal is. Hasonlóan a kutyákhoz, használható nevelési és szoktatási célból is.

Hova szállítotok?

A Jutitubi Magyarország egész területére szállít, ahol van Foxpost csomagautomata. Ha külföldre szeretnél rendelni, írj nekünk a info@jutitubi.hu-ra!

 

Mennyibe kerül a szállítás?

Jelenleg a Foxpost csomagautomatákon keresztül történik kiszállítást, aminek díja 990 Ft.

 

Hogyan lehet fizetni?

A weboldalunkon online bankkártyás és utalásos fizetésre van lehetőség.

Az utalási adatok a következők:

Név: Némethné Szabó Judit

Bankszámlaszám: 11773047 – 07333064 – 00000000

IBAN: HU34117730470733306400000000 

Közlemény: a rendelési azonosítódat írd be ide, amit a visszaigazoló levélben találsz.

Át lehet venni a csomagot személyesen is?

Jeleneleg nem lehet a termékeinket személyesen átvenni, illetve üzetekben sem kapható.

Hogyan szállítják a csomagokat?

A termékek szállítását kérheted a Foxpost egyik csomagautomatájába. Az e-bookot egy linken keresztül tudod majd letölteni, melyet a megrendelésed után kapott e-mailben találsz.

Mit tegyek, ha nem érkezett meg a csomag?

Mindenféleképpen értesíts minket e-mailen (info@jutitubi.hu) vagy Facebook Messenger-en, hogy utánajárhassunk, hol akadt el a csomagod és minél hamarabb eljuttathassuk hozzád.

Lehetséges a szállítási idöponton változtatni?

Minden csomagot a lehető leghamarabb, 3-5 munkanapon belül küldjük neked. Ha későbbi szállítási időpontot szeretnél, akkor ezt rendeléskor a Megjegyzésbe írd bele nekünk.

Sérülten érkezett meg a termék, mit tehetek?

Ez esetben ne használd a terméket a kutyáddal. Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailen vagy Facebook Messengeren keresztül, hogy új Jutitubit vagy Jutiformát küldhessünk neked!

jutitubi-logo

Vigyázunk az adataidra

Pénzvisszafizetési garancia

Ha termékünk nem győzött meg,  visszautaljuk az árát! Erre a kézhezvételtől számított 14 napon belül van lehetőséged. Indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól!

Fizetési lehetőségek