Gyakran Ismételt Kérdések

A Jutitubiról

Töltelék

Használat

Fizetés és szállítás

Mekkora a Jutitubi?

6,5 cm széles és 11 cm hosszú.

 

Milyen anyagból készült a Jutitubi?

BPA-mentes, élelmiszerbiztonságos szilikonból.

 

Hogyan vehető le a tubus teteje?

A Jutitubi kupakja csavaros. Miután lecsavartad a kupakját, a fehér műanyag tartógyűrű egyszerűen leszedhető a szilikon tubusról. Így összesen három részre bontható a Jutitubi, ami megkönnyíti a tisztántartását.

Mekkora a tubus nyílása, ahol a tápot lehet beletölteni?

A Jutitubi nyílásának átmérője 2,2 cm. Ha megfelelő a töltelék konzisztenciája akkor egy kanálról csorgatva könnyen megtölthető a Jutitubi. Alternatívaként használhatsz egy habszákot is. Részletesebb információt az e-book 2. fejezetében, a  “Használati utasítás”-ban találsz.

Szabad a Jutitubit a mosogatógépbe rakni?

Igen, a Jutitubit a mosogatógépben illetve kézzel mosogatószerrel vagy szappannal is tisztítható.

Mosogatás után fehér foltok vannak a tubuson belül. Mi okozza, aggódnom kell emiatt?

Ha a mosogatás előtt rizzsel vagy krumplival töltötted meg a Jutitubit, akkor a belőlük kikerülő keményítőtől befehéredhet a szilikon tubus. Emiatt nem kell aggódni, kicsit alaposabb tisztítással lemosható, de anélkül is biztonságosan tovább használható.

Használat után elszíneződött a Jutitubi, mit tegyek?

Bizonyos élelmiszerektől, mint a répa vagy cékla hajlamos a szilikon az elszíneződésre, mint más műanyag is. Ez esetben nem kell aggódni, egy idő után kifakul a szín és újra áttetsző lesz a tubus. Ez semmiben nem gátolja a Jutitubi további használatát.

Tárolható a Jutitubi a fagyasztóban?

Igen, a Jutitubit lehet használni a fagyasztóban is, csupán a tölteléktől függ. Amire figyelni kell, hogy a krém amivel megtöltöd továbbra is krémes állagú-e és jól használható-e a lefagyasztás és felengedés után.

Jól szigetel a Jutitubi, nem folyik ki belőle a táp?

Igen, a Jutitubi jól szigetel. A kétrészes kupak pattintva van a tubushoz illesztve és az adagoló nyílása automatikusan visszahúzódik használat után, így a tubusban vákuum keletkezik, és nem folyik ki belőle a táp.

Mekkora adag jutalomfalat fér el a Jutitubiban?

A Jutitubi 90ml-es, ez kicsivel kevesebb, mint amekkora folyékony folyadékot felvihetsz egy repülőgépre. 

Mennyi ideig lehet a Jutitubiban a tápot tárolni?

Annyi ideig ameddig a tápnak jó a szavatossága. Mivel a kupak jól szigetel és az adagoló nyílás által vákumosan zár, a benne lévő élelmiszer kellő minőségben van tárolva. A hűtőben max. 2-3 napig, a mélyhűtőben pedig max. 3 hónapig ajánlott a táp tárolása.

Nehezen tudom kinyomni a tápot / túlságosan folyik a táp belőle. Mit csináljak?

Konzisztencia, konzisztencia, konzisztencia! Ha túl száraz, sűrű a krém, vizezd fel egy kicsit. Ha pedig túl folyós, akkor rakj bele többet az eredeti anyagból. A tökéletes állag olyan, mint egy paszta, ami pudinghoz, besamel mártáshoz hasonló.

Lehet nyers hozzávalót, illetve nyers húst is rakni a Jutitubiba?

Bármilyen ételt illetve tápot lehet a Jutitubiba rakni. A megfelelö használat érdekében viszont ügyelni kell a táp konzisztenciájára. Ha túl sűrű vagy darabos akkor fennakad és nehezen vagy egyáltalán nem kinyomható a táp. Emelett ügyelj a helyes tárolásra, szükség esetén tárolhatod a Jutitubit a hűtőben is.

Minden kutyának be fog válni a Jutitubi?

Egy kutyát egy dologra ezerféleképpen lehet megtanítani – ez egy lehetőség közülük.

 

A kutyám harapdálja a Jutitubit, mit csináljak?

Ennek többféle oka lehet.

  1. A Jutitubiban lévő táp túl sűrű, így nehezen jut a kutyád a jutalomhoz és elkezdheti harapdálni. Próbáld meg kicsit higítani a tápot. 
  2. A kutyád túlságosan motivált, hogy a táphoz jusson. Ekkor érdemes a kutyádat megtanítani, hogy ne harapdálja a Jutitubit. Bővebb információt ehhez az e-book 2. fejezetében, a “Használati utasítások”-ban találsz.

 

Lehet a Jutitubit szájkosárral is használni?

Igen, lehet. A Jutitubi kifejezetten alkalmas arra, hogy kutyádat hozzászoktasd a szájkosárhoz!

Kutyám szétharapta a Jutitubi kupakját és lenyelt belőle egy darabot.

Mindenféleképpen ajánljuk, hogy ilyen esetben menj el kutyáddal az állatorvoshoz és konzultálj vele! Ez esetben ugyanaz a procedúrára lehet számítani, mint bármilyen más műanyag tárgy lenyelésekor. Annak érdekében, hogy ezt elkerüld, figyeld meg, hogy reagál a kutyád a Jutitubi első használatánál, és ha hajlamos annak harapdálására, tanítsd meg neki, hogy ezt nem szabad. Erről részletesebben az e-book 2. fejezetében, a  “Használati utasítások”-ban olvashatsz.

Kutyám fél a Jutitubitól, mit tegyek?

Figyelj oda, hogy az első használatnál ne legyen negatív élménye a kutyádnak a Jutitubival. Ha esetleg túl híg a táp benne és véletlenül lefröcskölöd vele a kutyádat, lehet, hogy félni fog tőle. Ilyen esetben próbáld meg türelmesen és óvatosan újra hozzászoktatni kutyádat a Jutitubihoz. 

Használhatom a Jutitubit a cicámmal is?

Ha a cicádnak való eledellel töltöd meg a Jutitubit, akkor természetesen használhatod a cicáddal is. Hasonlóan a kutyákhoz, használható nevelési és szoktatási célból is.

Szeretném csak a Jutitubi tubust megvenni, lehetséges ez?

Az első vásárlásnál a Jutitubi kezdő csomagot lehet megvenni, amelyikben egy darab Jutitubi tubus és az e-book található. Ha szeretnél már a kezdő csomagnál több tubust rendelni, akkor ezt a Jutitubi kezdő csomag vásárlása utáni visszajelző e-mailben lévő linken keresztül tudod megtenni. Minden további Jutitubi tubus ára 2990,- forint.

Amennyiben még aznap rendeled meg a többi Jutitubi tubust, egy csomagként szállítjuk ki.

 

Hova szállít a Jutitubi?

A Jutitubi Magyarország egész területére szállít. Ha külföldre szeretnél rendelni, írj nekünk a info@jutitubi.hu-ra!

 

Mennyibe kerül a Jutitubi szállítása?

Amennyiben a Foxpost egyik csomagautomatájába kéred a kiszállítást, annak díja 990 Ft, a házhozszállításé pedig 1590 Ft.

 

Át lehet venni a Jutitubit személyesen is?

Jeleneleg nem lehet a Jutitubit személyesen átvenni, illetve üzetekben sem kapható.

Hogyan szállítják a Jutitubi csomagot?

a Jutitubit szállítását kérheted a Foxpost egyik csomagautomatájába vagy postai csomagként házhoz is. Az e-bookot egy linken keresztül tudod majd letölteni, melyet a megrendelésed után kapott e-mailben találsz.

Lehetséges a szállítási idöponton változtatni?

Minden Jutitubi csomagot a lehető leghamarabb, 3-5 munkanapon belül küldjük neked. Ha későbbi szállítási időpontot szeretnél, akkor ezt rendeléskor a Megjegyzés-be írd bele nekünk.

Mit tegyek, ha nem érkezett meg a Jutitubi?

Mindenféleképpen értesíts minket e-mailen (info@jutitubi.hu) vagy Facebook Messenger-en, hogy utánajárhassunk, hol akadt el a csomagod és minél hamarabb eljuttathassuk hozzád.

Sérülten érkezett meg a Jutitubi, mit tehetek?

Ez esetben ne használd a Jutitubit a kutyáddal. Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailen vagy Facebook Messengeren keresztül, hogy új Jutitubit küldhessünk neked!

Hogyan lehet fizetni?

A weboldalunkon online bankkártyás és PayPal-on keresztüli fizetésre van lehetőség.

jutitubi-logo

Vigyázunk az adataidra

Pénzvisszafizetési garancia

Ha termékünk nem győzött meg,  visszautaljuk az árát! Erre a kézhezvételtől számított 14 napon belül van lehetőséged. Indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól!

Fizetési lehetőségek